Ajankohtaista

Tuotannon virtautus tuo rakentamiseen tuottavuusloikan

Keinoja rakentamisen tuottavuuden nousuun on jo pitkään haettu esivalmistuksesta. On myös oivallettu, että tuotannon suunnitteluun ja valmisteluun täytyy panostaa huomattavasti normaalia enemmän, mihin erilaisilla yhteistoimintamalleilla pyritäänkin. Uusi käsite tuottavuuden parantamisessa on virtaus, mikä on ehkä vaikeimmin ymmärrettävä kaikista.

Linjasaneerauksia nopeuttava korjauskonsepti laajeni julkisivuihin ja lisärakentamiseen

Seitsemän suomalaisen rakennusalan yrityksen vuonna 2014 yhdessä kehittämä Flowall-linjasaneerausmalli on laajentunut kattamaan koko kerrostalokorjaamisen kentän putkiremonteista julkisivuremontteihin ja lisäkerroksiin sekä hissien jälkiasennuksiin.

Flowall on nyt Flowsolution

Flowsolution on modulaarisuutta kerrostalojen korjaamisessa hyödyntävä palvelu ja toimintamalli. Flowsolutionin ovat kehittäneet yhdessä seitsemän suomalaista rakennusalan yritystä. Vuonna 2014 lanseerattu Flowall-linjasaneerausmalli on nyt laajentunut kattamaan koko kerrostalokorjaamisen kentän putkiremonteista julkisivuremontteihin ja lisäkerroksiin sekä hissien jälkiasennuksiin.

Toinen Flowall-linjasaneerauskohde valmistumassa

Sampo Oyj:n asuintalojen ryhmäkorjaushankkeen toinen vaihe, ja samalla toinen Flowall-linjasaneerauskohde, lähestyy loppua. Espoolaisen As Oy Matinkatu 8:n peruskorjauksen on määrä valmistua kesällä.

Flowall-kohde esittäytyi ammattilaisille

Flowall-pilottihankkeen toinen kohde, Sampo Oyj:n omistama As Oy Matinkatu 8 Espoon Matinkylässä esittäytyi kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisista koostuvalle kutsuvierasjoukolle huhtikuisena torstaina. Kohdetutustuminen ja kiinteistön arvon maksimointia modulaarisen korjausrakentamisen avulla valottanut seminaari houkutteli paikalle reilut puolen sataa ammattilaista.

Modulaarinen korjausrakentaminen ja kiinteistön arvon maksimointi kiinnosti

Modulaarisen korjausrakentamisen rooli kiinteistön arvon maksimoinnissa kiinnosti laajasti kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia. Espoon Matinkylässä järjestetyssä kutsuvierastilaisuudessa 21.4.2016.

Flowall taloyhtiötapahtumassa

Flowall-yrityksiä voi tavata tänään Taloyhtiötapahtumassa, Helsingin Messukeskuksessa. Uponor osastolla 34, Puustelli osastolla 45, Consti osastolla 15 ja Sweco osastolla 19.

Flowall-pilottihanke jatkuu Espoossa

Flowallin maaliskuussa 2015 alkanut pilottihanke, Sampo Oyj:n ryhmäkorjaushanke on hyvässä vauhdissa. Hankkeeseen kuuluu kolme peruskorjattavaa kohdetta, joista kaksi sijaitsee Espoon Matinkylässä ja yksi Vantaan Myyrmäessä. Ensimmäinen vaihe Myyrmäessä valmistui syksyllä. Työt ovat jatkuneet Matinkylässä, jossa sijaitsevat hankkeen kaksi viimeistä vaihetta.

Laattapisteen Flowall-tuotepaketin mallisto on päivittynyt

Laattapisteen uusi Asuntorakentamisen Mallisto on ilmestynyt ja myös Flowall-mallistoon on päivitetty uudet vastaavat tuotteet. Löydät uuden malliston täältä, kohdasta kylpyhuone.
ota yhteyttä