Palvelumalli/Allogate

Allogate – Ennakoivat kiinteistö- ja rakennusalan työkalut

Kiinteistön arvon kasvattaminen vaatii kattavaa, kauaskantoista näkemystä rakennuksen elinkaaresta ja ylläpitostrategiasta, korjaushankkeiden kustannusten hallinnasta sekä rakennus- ja kiinteistöalan innovaatioista.

Allogate tarjoaa innovatiivisen kokonaisratkaisun kiinteistöjen hallinnointiin ja markkinointiin. Allogate tarjoaa kiinteistönpidon ammattilaisille selkeitä, helposti sovellettavia palvelukonsepteja sekä kattavia ohjelmisto- ja konsulttipalveluita liiketoiminnan tehostamiseksi ja päätöksenteon tueksi.

Allogaten modulaariset ja skaalautuvat ohjelmisto- ja asiantuntijapalvelut auttavat pitämään kustannukset hallinnassa ja parantamaan tuottavuutta. Allogate kertoo, miten saat hallinnoimastasi kiinteistöstä parhaan tuoton, perehdyttää alan parhaisiin käytäntöihin ja auttaa kehittämään rakennettua ympäristöä pitkäjänteisesti.

Allogate Plan -elinkaariohjelma

kartoittaa kiinteistösi korjaustarpeet jopa 25 vuoden päähän ja näyttää investointitarpeen visuaalisena esityksenä. Pysyt ajan tasalla rakennusosien tilasta ja hallitset kiinteistökantasi korjauskustannuksia yhdellä ohjelmalla verkossa.

  • Onko sinulla ajantasaista tietoa kiinteistösi korjaustarpeista?
  • Kykenetkö ennakoimaan ja hallitsemaan investointeja?
  • Saatko kiinteistöstäsi parhaan mahdollisen tuoton?

Kiinteistöjohtamisen uusi aikakausi alkaa, kun Allogate Plan luo puitteet suunnitelmalliseen korjaustoimintaan, kustannusten hallintaan ja taloudelliseen menestykseen. Ohjelmiemme avulla ennakoivan, täsmennettyn ylläpitostrategian laatiminen on tehokasta ja helppoa.

Allogate Plan mahdollistaa kiinteistön pitkäjänteisen elinkaarisuunnittelun investointitarpeineen. Allogate Planin avulla

  1. Korjaushankkeiden ajankohdat ja kustannukset ovat hallittuja
  2. Hankkeisiin ryhtyminen on tietoista ja perusteltua
  3. Kiinteistönomistajan päätöksenteko helpottuu

Lisätiedot ja myynti:
Antti Ollikainen
antti.ollikainen@flowsolution.fi
Puh. 044 7799 202

Lue lisää Allogate -tuoteperheestä osoitteessa allogate.fi >

ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ

Antti Ollikainen
antti.ollikainen@flowsolution.fi
Puh. 040 524 5969